Beschrijving

Uitstekend verzorgde uitgebouwde 2/1 kap woning met omgebouwde garage.

Deze uitstekend verzorgde 2/1 kap woning staat in Zesstedenpark, de villawijk van Stede Broec, gesitueerd midden op een mooie ruime locatie van 500 m2. De woning in vogelvlucht: grote living met veel lichtinval en open keuken, tuinkamer (aangebouwd in 2004 / 3,77 x 4.40 meter) en een volledig geïsoleerde hobbyruimte met bergzolder (voorheen garage). Oprijpad met parkeergelegenheid voor twee tot drie auto’s. Op de eerste verdieping drie slaapkamers en een badkamer, op de tweede verdieping een bergzolder (vierde slaapkamer te realiseren). De prachtig volgroeide tuin aan de voor- en achterzijde is onder architectuur aangelegd en is perfect onderhouden.    

De woning ligt in Grootebroek, gemeente Stede Broec. Deze gemeente voorziet in alles voor het hele gezin: NS-station Bovenkarspel-Grootebroek en overdekt winkelcentrum het Streekhof bevinden zich op drie minuten fietsafstand van de woning. Ook recreatiegebied het Streekbos, basis- en middelbaaronderwijs scholen, sportfaciliteiten, een overdekt zwembad en zorgvoorzieningen bevinden zich allemaal op vijf tot tien minuten fietsafstand van de woning. Via de N505/N307 rijdt u binnen 15 minuten op de A7 richting Amsterdam. 

Heeft u interesse in deze woning? Yvonne van der Jagt Makelaardij nodigt u graag uit voor een bezichtiging.

INDELING

Entree
Over een lang oprijpad met ruimte voor twee tot drie auto’s komt u via de voordeur in de hal met trapopgang naar de eerste verdieping, toiletruimte en meterkast. 

Living 
De living is een prettige open en lichte verblijfsruimte met een speels aangebouwde erker aan de voorzijde en een zijraam. U kijkt prachtig vrij weg over het water en de speeltuin aan de overzijde van de brug. De porseleinen vloertegels liggen er al enige jaren maar zijn met de taupe kleur nog geheel van deze tijd. Met de houthaard in de hoek opgesteld heeft u hier echt een heerlijke zithoek. En vanwege de diepe voortuin heeft u maximale privacy in de woonkamer.  

Open keuken
De open keuken is opgesteld in een hoekvorm. De ruimte is mooi verbonden met de tuinkamer (aangebouwd in 2004 / 3,77 x 4.40 meter). Hier is een hangende gaskachel geïnstalleerd en in het dak is een grote lichtkoepel aangebracht voor veel natuurlijk daglicht. Uiteraard sieren openslaande deuren deze ruimte. De zelfde porseleinen vloertegels lopen hier netjes door. Inbouwapparatuur in de keuken: vierpits keramische kookplaat, close in boiler, afzuigkap, oven, magnetron en vaatwasser. Het overige witgoed staat opgesteld in de naastgelegen hobbyruimte.     

Hobbyruimte (kantoor, praktijkruimte, slaapkamer)
Deze volledig geïsoleerde ruimte is inpandig te bereiken en grenst aan de tuinkamer. Oorspronkelijk was deze ruimte een garage. U kunt deze natuurlijk ook mooi inrichten als kantoor, praktijkruimte of slaapkamer. De ruimte is vanaf de voor- en achterzijde te betreden via een loopdeur. De vloer is voorzien van een praktische witte vloertegel en in één hoek is een grote inbouwkast gemaakt. Aan weerszijden kunt u op de vliering nog veel spullen kwijt. 

Voor- en achtertuin
De prachtig volgroeide tuin aan de voor- en achterzijde van de woning is onder architectuur aangelegd, wordt perfect onderhouden en biedt schaduwrijke en zonnige plekken om te zitten. De vijver in zowel de voor- als achtertuin biedt aan menig vogeltje een beschutte badder- en drinkplek. Achter in de achtertuin staat een houten berging en langs de hobbyruimte (voormalige garage) kunt u buitenom de achtertuin bereiken. Ook in de achtertuin is uw privacy gewaarborgd en uw uitzicht volledig vrij!       

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers; twee kleinere aan de achterzijde en een grote aan de voorzijde. Op deze gehele verdieping ligt een nette laminaatvloer.  

Badkamer
De badkamer is een grappige ruimte vanwege de verticaal schuine uitbouw waarin een ligbad met handdouche staat opgesteld; een beschutte badderplek voor de eigenaar ;-)  . Neutrale witte tegels op de vloer en de wanden. De inrichting bestaat verder uit een douchecabine, een wastafel met meubel, een toilet en een radiator. 

Tweede verdieping (met mogelijkheid voor vierde slaapkamer)
Via een vlizotrap is de bergzolder, met gedeeltelijk stahoogte, te bereiken. U kunt hier een vierde slaapkamer realiseren door er een vaste trap in te zetten en een dakkapel te plaatsen.

Kenmerken