Beschrijving

Karakteristieke binnenstadwoning met een snijvoeg in de stijlvolle voorgevel. Achter de eveneens stijlvolle voordeur geeft een lange hal toegang tot de living met een gezellige zitkamer en eethoek waar een hoog plafond pronkt, de keuken in de aanbouw met daarachter een verrassend diepe, ruime en vooral (bovenal) gezellige stadstuin.
De woning telt 2 slaapkamers en de badkamer op de 1e verdieping en er is nog een ruime zolderverdieping.

Entree
Achter de statige voordeur schuilt een diepe hal met hoog plafond, achterin de trapopgang en een paneeldeur met roederamen met toegang tot de living.
Er ligt een massief grenen houten vloer die is doorgelegd in de living en de wanden zijn gestuukt.

Living
Sfeervolle living met een straatgerichte zitkamer. Zoals te verwachten in zo’n karakteristiek pand is er een hoog gestuukt plafond en hoge raampartij voorzien van dubbel glas met achter het glas een brede vensterbank en ombouw om de radiator
In 2014 is de zijgevel geïsoleerd waarbij de houten staande balken inzicht zijn gehouden, de tussenwanden gestuukt en hoge plinten.
Op de betonnen vloer is een massief grenen vloer gelegd, we treffen er een praktische trapkast en aan de achterzijde is de eethoek ook met een hoog raam voorzien van dubbel glas, diepe vensterbank met ombouw en zicht op de gezellige stadstuin.

Keuken
De keuken bevindt zich in de uitbouw met een gedateerde keuken in rechte opstelling met een houten werkblad en de achterwand is betegeld met witjes.
Er is een 4 pits gaskomfoor, wasemkap, vaatwasser en een losse koelkast.
Boven het werkblad heeft u prettig lichtinval middels roederamen met enkel glas.
De wanden zijn grof gespoten en op de vloer ligt een massief houten vloer
Het bitumen dak van de keuken is in 2017 vernieuwd en geïsoleerd.

Achter in de keuken treffen we een ruim toilet waar de wanden zijn betegeld met witjes, staande toiletpot, fonteintje, radiator en klapraampje.

Tuin
Vanuit de keuken geeft een deur toegang tot de tuin. Een geweldige en verrassend diepe, ruime stadstuin waar je als bewoner echt puur van kan genieten. Deze tuin moet je beleven! Door de champagnekleur rozenstruik, de lavendel, een klimhortensia, een Italiaanse druif bij de pergola en kruidenbak met zinken rand is er al een sfeer gerealiseerd waar u vanaf uw loungeset beslist de nodige fijne uurtjes zal doorbrengen want er is de hele dag zon.
De tuin is geheel bestraat en er is een buitenkraan.
Voor uw tuinspullen en wegzet is er een schuur met elektra.

1e Verdieping
Steile houten trap geeft toegang tot de slaapverdieping met houten verdiepingsvloer. De overloop geeft toegang tot de beide slaapkamers en de badkamer.
1e Slaapkamer voorzijde – riante kamer met een speelse raampartij en dubbel glas in het hardhouten kozijn.
De kamer heeft een laag plafond waarbij het een optie is om de zolder bij de kamer betrekken. Er is een vaste kastenwand over de hele wand geplaatst. 
Bij de licht schuine wanden zijn de staande balken in het zicht gehouden en de wanden zijn behangen.
2e Slaapkamer achterzijde – leuke afmeting kamer met ook hier een laag plafond. Er is een groot Velux dakraam geplaatst met plissé/verduisteringsgordijn, de wanden zijn behangen en op de vloer ligt laminaat.
Ook in deze kamer geven de houten staande balken de sfeer van een binnenstadswoning.


Badkamer
Enigszins gedateerde badkamer met licht betegelde wanden en donkere mozaïek tegelvloer. We treffen er een douchehoek met mengkraan, 2e toilet, wastafel, radiator, natuurlijke ventilatie en de wasmachineaansluiting.

Zolderverdieping
Vanaf de overloop geeft een luik met uitschuiftrap toegang tot de royale zolderverdieping met stahoogte, geheel bevloerd, stopcontacten en verlichting.
De cv installatie is hier geïnstalleerd en er is echt enorm veel bergruimte.
In 1982/1984 is het dak vernieuwd en er is een asbest dakbeschot.
Het dak is vanaf de 1e verdieping geïsoleerd, niet op de zolder maar dat is goed te realiseren.

Bijzonderheden:
-	Beschermd Stadsgezicht
-	Schilderwerk buitenom in 2019 gerealiseerd
-	Parkeren met parkeervergunning 
-	Het is een losstaande woning
-	Gezellige woonomgeving
-	Winkels, station, havengebied op loopafstand

Kenmerken