Wie zijn wij

Margit: Makelaar RMT
Marijke: Backoffice-manager
Nicolet: Foto’s en stylingadvies
Michel: Borden en presentatie

Geregistreerd VBO-makelaar

Goed nieuws, want dat is úw garantie voor kwaliteit.

Waar blijft de tijd…!!!! In 1997 zag “Onder de pannen vastgoed” het daglicht en nu…. 25 jaar later zijn mijn klanten nog steeds “Onder de pannen” bij Margit Nijboer Makelaardij. Al 25 jaar nog steeds het mooiste beroep! Geen dag is hetzelfde en sinds het begin is er ook enorm veel veranderd in de huizenmarkt.

Funda bestond nog niet dus de woningzoekers kwamen naar het kantoor van de makelaar om daar woningflyers uit te zoeken. De lokale kranten stonden vol met het woningaanbod en er werden woningmagazines verspreidt. Toen in 2001 Funda werd gelanceerd heeft er langzaam een kanteling plaatsgevonden en nu is woningen zoeken via internet niet meer weg te denken.

Een makelaar hoeft met het kantoor niet meer op een zichtlocatie te zitten want men selecteert de woningen vanuit huis, werk, de trein of op het vakantieadres. Dan direct een bezichtiging inplannen en voilá….

Samen met Marijke als backoffice-manager hebben wij een mooi en stabiel makelaarskantoor. We schakelen met de markt mee en passen onze werkwijze op kantoor en daarbuiten keer op keer aan. 25 Jaar is voorbij gevlogen en ik hoop daar nog vele mooie jaren aan toe mag voegen.

Neem contact op