Aangekocht

HJ Schimmelstraat 2 Enkhuizen
VHJ Schimmelstraat 2 Enkhuizen
 Yvonne van der Jagt heeft mij heel snel en kundig geholpen met het aankopen van mijn nieuwe woning. Alles verliep erg vlot tussen de eerste bezichtiging en de overschrijving bij de notaris zat maar 4 weken. Dit ook mede dankzij de goede en vlotte samenwerking met de verkopende partij en Yvonne van der Jagt.
Ik zou Yvonne van der Jagt aan iedereen aanbevelen.

Aangekocht

Vierkant 16 Enkhuizen
Vierkant 16 Enkhuizen
 Contact met Yvonne verliep heel fijn, ook ‘s avonds en in het weekend bereikbaar. Verder gaat ze mee naar bezichtigingen, dit heeft heel veel toegevoegde waarde gehad voor mij. Ze weet waar ze het over heeft, weet waar ze moet kijken in een huis en denkt echt mee aan jouw wensen en behoeften. Door deze aankoopmakelaar in te schakelen heb ik het idee dat mijn huizenjacht heel soepel verliep en sneller is geslaagd dan verwacht!

Aangekocht

Huisplaats 20 Grootebroek
Huisplaats 20 Grootebroek
 Yvonne is erg professioneel en reageert onwijs snel. Tijdens bezichtigen kijkt ze kritisch en geeft ze deskundig advies. Wij hebben de samenwerking als prettig ervaren en zouden Yvonne zeker aanbevelen!

Aangekocht

Diepenbrockhof 28 Hoorn
Diepenbrockhof 28 Hoorn
 Alles ging boven verwachting. Ze is kundig, professioneel, communicatief vaardig. Ik had geen betere makelaar kunnen vinden.

Aangekocht

Reukgras 2 De Goorn
Reukgras 2 De Goorn
Ik kende Yvonne al van een eerdere verkoop van een woning en dat proces is goed verlopen. Daarom nu besloten om Yvonne in te schakelen als aankoopmakelaar. Fijn contact, korte lijnen. Duidelijke uitleg over zaken en zelf inzicht in de zaken die bekeken moeten worden. Laagdrempelig.

Aangekocht

Zwagermanstraat 6 Nieuwe Niedorp
Zwagermanstraat 6 Nieuwe Niedorp
Margit is zeer betrokken en behulpzaam. Ze heeft ons echt bij alle stappen bijgestaan. Ze is zeer deskundig en kordaat. Al met al het geld dubbel en dwars waard.

Aangekocht

Koepoortsweg 124 Hoorn
Koepoortsweg 124 Hoorn
Fantastische service door Margit. Goed bereikbaar, geduldig en erg behulpzaam als je voor het eerst een huis wilt kopen. Stelt scherpe vragen bij bezichtigingen en kan een heel goede inschatting geven over wat je van plan bent aan te kopen. Een topper!

Aangekocht

Nuwendoorn 50 Grootebroek
Nuwendoorn 50 Grootebroek
De communicatie verliep erg prettig en casual. Yvonne wist goed wat we zochten en heeft ons goed geholpen met de aankoop van ons nieuwe huis.

Aangekocht

Reukgras 4 De Goorn
Reukgras 4 De Goorn
Makkelijk en snel contact , vriendelijk en kundig advies. Voelde meteen betrouwbaar. Ook erg leuke afhandeling.

Aangekocht

Gieterij 11 Alkmaar
Gieterij 11 Alkmaar
Het contact met Yvonne was super! Ook in de avonden en weekenden kon ik nog contact met haar hebben om het bod door te spreken en later om op de koopovereenkomst toelichting te krijgen. Ook was ze van grote waarde bij de bezichtiging en heb ik uiteindelijk toch vrij snel een woning kunnen vinden.

Aangekocht

Boogschutter 34 Hoorn
Boogschutter 34 Hoorn
Yvonne van der Jagt heeft mij goed begeleid in het proces van een gepaste woning zoeken.. Ik heb aangegeven wat ik wilde en op deze voet hebben we samen bezichtigd.. Ik ben blij dat ik mw. Van der Jagt als mijn aankoopmakelaar heb genomen! Zij is niet alleen professioneel en meedenkend, maar zo goed in haar werk en alles verliep vlekkeloos.

Aangekocht

Kennemerland 56 Purmerend
Kennemerland 56 Purmerend
Het contact met Yvonne verliep altijd soepeltjes & duidelijk. Yvonne is super behulpzaam, meedenkend, enthousiast, kritisch en oprecht. Je merkt dat ze haar werk met passie en plezier doet. Mijn partner en ik hebben meerdere bezichtigingen gedaan en Yvonne gaf altijd haar eerlijke en professionele mening. Ze stelt de juiste kritische vragen en ze kijkt met aandacht naar de woningen. Mochten wij ooit weer een makelaar nodig hebben dan zullen we haar zeker als eerste benaderen.

Aangekocht

Karveel 73 Hoorn
Karveel 73 Hoorn
Vanaf het eerste moment een heel persoonlijk contact. Alles werd voor mij geregeld. Ik zou deze makelaar zeker aanraden! Yvonne, bedankt voor alles!

Aangekocht

Dukaat 26 Hoorn
Dukaat 26 Hoorn
Margit heeft ons binnen drie maanden aan een woning geholpen en heeft ervoor gezorgd dat alles soepel is verlopen. We zijn heel tevreden!