Verkocht

Dorpsweg 129-A-50, Schellinkhout

Prettig en professioneel

Prettig en professioneel in de omgang. Weet goed waar ze het over heeft.
Wij bevelen haar van harte aan!

Verkocht

De Klamp 28, Bovenkarspel

Goed bereikbaar!

Yvonne trad daadkrachtig op en was steeds goed bereikbaar. Zelfs toen ze op vakantie was, hebben we nog een paar keer contact gehad. Yvonne heeft oog voor de wensen en situatie van haar klant. Het hele traject en de afhandeling daarvan is soepel verlopen.

Verkocht

Vredemaker 55, Zwaag

Margit Nijboer is een uitstekende makelaar!

Margit Nijboer is een uitstekende makelaar! Haar deskundigheid en toewijding hebben ons enorm geholpen bij het verkopen van ons huis. Ze is altijd bereikbaar en haar kennis heeft veel van onze zorgen weggenomen. Een topervaring!

Verkocht

Platanenlaan 33, Grootebroek

Yvonne is een goede makelaar met veel kennis

Goede makelaar met veel kennis, zeer behulpzaam. Je word goed begeleid met het verkopen van je huis. We hebben er veel aan gehad.

Verkocht

Pieter Wariuslaan 123, Midwoud

Alles verloopt naar wens.

Omdat wij eerder al een huis gekocht hebben van deze makelaar en toen ook alles naar wens verliep, hebben wij weer voor deze makelaar gekozen. En het was weer terecht!!

Verkocht

Koningsspil 20, Avenhorn

Zeer betrokken, prettig en deskundig.

Wij hebben Yvonne als een zeer betrokken, prettig en een deskundige vrouw leren kennen. Bij vragen reageerde ze altijd snel, zelfs toen ze op vakantie was .
Wij zouden haar zeker aan anderen aanbevelen.

Verkocht

Breitnerhof 43, Hoorn

Goed bereikbaar

Contact met de makelaar verliep soepel. Ze was goed bereikbaar en begeleidde ons perfect door het verkoopproces.

Verkocht

Boomgaarden 6, Blokker

Yvonne is zeer helder in haar communicatie

Wij hebben Yvonne zowel als aankoopmakelaar, en toen na een aantal jaar weer, als verkoopmakelaar gehad. Yvonne is zeer helder in haar communicatie denkt mee en brengt een fijne persoonlijke connectie. Ik zou iedereen Yvonne aanraden, omdat zij weet waar zij over praat, bekend is met de lokale markt en zich inleeft in jouw behoefte mbt de aankoop- of verkoop van een woning. Tevens verzorgd zij prachtige foto’s en een mooie brochure.

Verkocht

Blauwe Berg 23, Hoorn

Kennis en deskundigheid

Kennis en deskundigheid is top. Warm contact, goede begeleiding en advies. Weet hoe je een woning moet verkopen.

Verkocht

Volder 44, Hoorn

Goede bereikbaarheid!

Contact was prima. We werden van alles op de hoogte gehouden. Geen 9 tot 5 mentaliteit. We hadden ook 's avonds en in het weekend contact.

Verkocht

Habijt 20, Grootebroek

Yvonne is een topper van een makelaar.

Yvonne is een topper van een makelaar. Fijne samenwerking, kennis van zaken, bijt zich vast in haar opdracht. Wij zijn zeer tevreden.

Verkocht

Hoogewoud 63, Zwaag

Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen

Yvonne heeft ons echt heel goed geholpen, ze was duidelijk en eerlijk, ze kwam haar deel van de afspraken na.

Verkocht

Noorddijk 12, Noordbeemster

Yvonne is zeer ondersteunend

Yvonne was pro actief en ondersteunend. Het verkoopproces was bijzonder uitgekiend. En bovendien is zij een evenwichtig persoon.

Verkocht

Jacques Bloemhof 46, Hoorn

Ik raad Margit zeker aan!

Heel goed contact, kundig, goed meedenkend in oplossingen en altijd bereikbaar. Hele fijne samenwerking met Margit. Ik raad haar zeker aan.

Verkocht

Bertus Aafjeshof 110, Hoorn

Goede en betrouwbare, deskundige begeleiding

Zeer goede en betrouwbare deskundige begeleiding bij de verkoop, altijd leuk en aardig en bereikbaarheid ook al top.

Verkocht

Gruttostraat 43, Spanbroek

Zeer zeker een aanbeveling voor uw woning!!!

Ik ben zeer tevreden over Yvonne van der Jagt Makelaardij. Yvonne was zeer goed geïnformeerd over soortgelijke verkochte objecten in de omgeving. Mijn appartement is voor de vraagprijs binnen een maand tijd verkocht. Yvonne houdt je van alles op de hoogte, maakt altijd tijd voor je met een glimlach en een belangstellend gesprek.
Zeer zeker een aanbeveling voor uw woning!!!

Verkocht

Oosterleek 28, Oosterleek

Wij bevelen Yvonne van harte aan!

Betrouwbaar, deskundig, heldere communicatie, heel behulpzaam, altijd bereikbaar wanneer nodig! Wij bevelen deze makelaar van harte aan!

Verkocht

Pruimegaard 18, Zwaag

Wij raden Margit bij iedereen aan!

Contact was super. Wij raden haar bij iedereen aan! Prima hulp aan haar gehad.
Hier is alles mee in één keer gezegd.

Verkocht

Kosterstuin 81, Zwaag

Direct en kundig

Dit is de tweede woning die Margit voor ons heeft verkocht. Je merkt dat zij een ongelooflijke kennis v/d lokale markt heeft en alles zeer secuur voorbereid waardoor zij alle vragen direct en kundig kan beantwoorden.

Verkocht

Koperwiek 16, Ursem

Zeer plezierige makelaardij met écht een persoonlijke benadering!

Direct na de generieke offerte aanvraag voor verkoop van ons huis, was Yvonne er zeer snel bij door meteen contact te leggen en afspraak te maken. Eerste afspraak verliep soepel en vakkundig, opties en timings besproken. Yvonne van der Jagt makelaardij schittert door meteen actie te ondernemen en heel goede transparante afspraken te maken. Extra services (tegen betaling) worden aangeboden en je bent vrij om daar wel/niet gebruik van te maken.
Bezichtingen werden door Yvonne gedaan en direct teruggekoppeld hoe het gegaan was en wie de kijkers waren en wat de kanshebbers waren. Prima proces, verkoop per inschrijving snel gesloten en prima afgehandeld.
Zeer plezierige makelaardij met écht een persoonlijke benadering!

Verkocht

Boterbloem 26, Zwaag

Yvonne staat altijd voor je klaar!

Yvonne heeft ons heel erg goed geholpen en begeleid met het aan- en verkopen van onze woning. Yvonne denkt heel erg goed met je mee en staat altijd voor je klaar! Overdag maar ook s 'avonds. Je weet snel waar je aan toe bent door de korte lijnen. Yvonne heeft kennis van zaken, expertise van de (lokale) woningmarkt en heeft bovendien een heel erg vriendelijk persoonlijkheid.

Verkocht

Monethof 14, Hoorn

Snelle verkoop!

Verkoopkansen goed ingeschat, samen tot een realistische vraagprijs gekomen, waardoor een snelle verkoop kon worden gerealiseerd.

Verkocht

Willemsweg 19, Hoorn

Zeer prettige en betrokken makelaar!

Zeer prettige en betrokken makelaar! Goed advies wat betreft de vraagprijs. Korte lijnen zorgen voor goed contact.

Verkocht

Zwaluwstraat 8, Oosthuizen

Vriendelijk, alles geregeld, goed bereikbaar

Erg vriendelijk, neemt veel taken uit handen, alles geregeld. Goed bereikbaar. Ook duidelijke werkwijze en uitleg over de processen. Eerlijke prijs en een goede dienstverlening. Kent de plaatselijke markt. Schatte mijn huis iets te laag in qua waarde, maar ging mee met mijn wens om hoger in te zetten. De goede bezichtigingen die altijd mogelijk waren een erg goede prijs ontvangen. Afwikkeling van de verkoop ook heel vlot en perfect geregeld.

Verkocht

Op Den Hoef 14, Grootebroek

Fijne makelaar

Wat een fijne makelaar. Yvon voelt en leeft met je mee, snapte mijn situatie erg goed. Ze handelt erg professioneel en komt al haar afspraken na en doet dit op een fijne warme manier. Een aanrader voor een ieder die op een persoonlijke manier het huis wil verkopen.

Verkocht

Gerrit Achterberghof 13, Hoorn

Heel professioneel

Heel professioneel. Margit is snel en accuraat. Na het nemen van de foto’s (ook zeer professioneel aangepakt) stond het huis dezelfde middag online. Na het geaccepteerde bod was het voorlopig koopcontract binnen 3 dagen door beide partijen ondertekend! Niets dan lof!

Verkocht

Ravenstraat 17, Schellinkhout

Margit is open en eerlijk, helder in contact en afspraken.

Snel een kennismakingsgesprek, snelle antwoorden en goede bereikbaarheid.
Open en eerlijk, helder in contact en afspraken,
Vriendelijk.

Verkocht

Groenhoven 10, Obdam

Duidelijke afspraken

Prettig contact. Duidelijke afspraken en bereid om een extra stapje voor je te zetten. Ze denkt mee met haar cliënten en dat is erg prettig.

Verkocht

Middelie 70, Middelie

Yvonne doet haar werk met grote kennis van zaken.

Ik ben heel tevreden met mijn keus voor Makelaar Yvonne van der Jagt.
Zij doet haar werk met grote kennis van zaken, is vriendelijk, enthousiast, professioneel en relaxed. Komt haar afspraken altijd na, en communiceert helder. Straalt vertrouwen uit.
Het huis is verkocht, een goed verlopen proces van begin tot het eind, en daar heeft Yvonne zeer veel aan bijgedragen. Kan haar zeker aan bevelen. Prima makelaar.

Verkocht

Compagniestraat 21, Grootebroek

Ik beveel Yvonne zeker aan!

We werden goed geholpen door Yvonne en ze staat altijd klaar als je nog vragen hebt, zelfs als er na de verkoop nog vragen of problemen zijn. Yvonne is een leuke en aardige dame.

Verkocht

Platanenlaan 118, Grootebroek

Altijd bereikbaar

Yvonne , is zeer goed voorbereid , zeer betrokken , altijd bereikbaar voor vragen en een duidelijke uitleg en hulp bij alles wat moet worden ingevuld. Echt top!!

Verkocht

De Goorn 82, De Goorn

Begeleiding vanaf het begin tot aan de notaris was helder en duidelijk

Vrouwelijke makelaar wat ik sowieso erg prettig vind. Snelle korte lijnen. Contact was professioneel en informeel tegelijk. Goed bereikbaar voor vragen en goede inschatting van de prijs en de onderhandelingsopties.
Begeleiding vanaf het begin tot aan de notaris was helder en duidelijk.

Verkocht

Appelhaven 6-d, Hoorn

Buitengewoon tevreden

Margit weet waar ze het over heeft, ze heeft ontzettend veel ervaring in de makelaardij. Ze is lokaal erg goed bekend en kent de markt in Hoorn. Daarnaast is ze service gericht, bereikbaar en fijn in verbinding. Kortom: buitengewoon tevreden!

Verkocht

Bakkerstraat 25, Bovenkarspel

Geweldige makelaar

Yvonne was voor mij een geweldige makelaar. In 2019 hadden wij voor het eerst contact. Het duurde lang voordat ik uiteindelijk een huurwoning toegewezen kreeg. Maar jij bleef altijd positief en zei er komt zeker een woning voor jou en dat gebeurde. 11 bezichtigingen later heb je mijn woning verkocht voor een prachtig bedrag.  Ik ben je heel dankbaar voor wat je allemaal hebt gedaan en ook namens mijn zoons heel hartelijk bedankt. Waar mogelijk zal ik je aanbevelen Yvonne! 

Verkocht

Troffel 2, Bovenkarspel

Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen

Ons contact met Yvonne was zeer prettig. Een professionele makelaar die haar vak verstaat . Ze heeft kennis van zaken, snelle overlegmomenten en toch voelde de contactmomenten erg warm aan. Geeft goed advies maar laat de mening van de koper hier in mee beslissen.

Verkocht

Zesstedenweg 200, Grootebroek

Margit is een fijne makelaar en een echte vakvrouw.

Margit is een fijne makelaar en een echte vakvrouw.
Geen moment spijt gehad dat we met haar in zee gegaan zijn.

Verkocht

Zwanebloem 25, Bovenkarspel

Korte lijntjes en vlotte communicatie

We hebben onze samenwerking met Yvonne als zeer prettig ervaren. De korte lijntjes en vlotte communicatie vonden we ook erg fijn. We zijn goed geholpen en zijn dan ook meer dan tevreden. Wij adviseren Yvonne van der Jagt Makelaardij aan iedereen die graag op een succesvolle en transparante manier een woning wil ver- of aankopen.

Verkocht

Oosteinde 113, Berkhout

Professionele, deskundige en empathische makelaar

Margit is een een professionele, deskundige en empathische makelaar. Zij weet wat er leeft op de markt en geeft een conform advies. Ze heeft een netwerk in de regio en maakt een compleet beeld van ons huis, waardoor er veel enthousiaste kijkers welkom waren. Margit geeft alle tijd en aandacht aan hen en zorgt voor een prima presentatie in beeld en woord!

Verkocht

't Grachtje Over 54, Hoorn

Goede en prettige begeleiding

Yvonne heeft ons heel goed en prettig begeleid bij de verkoop van ons huis. Zij voelde goed aan wat onze wensen waren. Zij was altijd te bereiken en hield ons altijd op de hoogte van elke stap in het verkoop proces.

Verkocht

Matissehof 127, Hoorn

Margit is 100% aan te bevelen

Margit biedt een heel deskundige maar ook zeer persoonlijke service. Met Margit is het snel schakelen. Daarnaast werkt ze samen met professionele mensen. We waren zeer tevreden over de foto’s en de brochure. Al met al die 100% aan te bevelen.

Verkocht

Middelie 52, Middelie

Wat een fantastische makelaar

Wat een fantastische makelaar. Echt alles heeft ze onder controle en alles communiceert ze met alle betrokken partijen. Zorgeloos kon ik alles overlaten aan Yvonne. Bij iedere bezichtiging gaf ze passende informatie en tijd aan de bezoekers. Ook de afwikkeling na de gesloten koop was erg volledig en helder. Heb veel met makelaars gewerkt, dit is echt de beste ervaring tussen alle anderen!

Verkocht

Rozenstraat 37, Noord-Scharwoude

Yvonne kunnen we aan iedereen aanraden!

Yvonne heeft ons uitstekend begeleid bij de verkoop van onze woning. We zijn keurig op de hoogte gehouden van alle stappen in het proces, de communicatie was uitstekend en ook buiten kantooruren. Yvonne is heel doortastend geweest, heel zorgvuldig als het gaat om de details van de woning. Ze heeft telkens uitgebreid de tijd voor ons en ze heeft een groot aantal bezichtigingen verzorgd. We voelden ons gehoord en gezien als verkopende partij. Yvonne kunnen we aan iedereen aanraden!

Verkocht

Bertus Aafjeshof 109, Hoorn

Zeer tevreden

Duidelijke uitleg als je nog vragen hebt en goed bereikbaar.
Heel vriendelijk en alles goed geregeld voor ons. We zijn zeer tevreden met deze makelaardij.

Verkocht

Han Hoekstrahof 19, Hoorn

Uitstekend en deskundig

Uitstekend en deskundig geholpen. Mede door een gelikte brochure verliep de verkoop zeer voorspoedig. Een hele dikke 10 voor Margit en haar team.

Verkocht

Trilgras 22, De Goorn

Margit heeft veel kennis en weet wat ze doet.

Dit is het tweede huis dat Margit voor ons heeft verkocht en we zijn zeer tevreden! Ook heeft ze meerdere keren advies gegeven bij een aankoop van een nieuwe woning. Ze heeft veel kennis en weet wat ze doet. Daarnaast heeft ze een warm karakter! Wij hebben ons contact als zeer fijn ervaren!

Verkocht

Brilliant Starstraat 22, Bovenkarspel

Professionele makelaar.

Een professionele makelaar met een goede kennis van alle zaken. Korte lijnen waardoor er gauw geschakeld kon worden. Duidelijke communicatie en zeer betrokken.

Verkocht

Hoflandstraat 12, Grootebroek

Van begin tot eind goede begeleiding.

We hebben fijn contact met Yvonne gehad gedurende het gehele traject. Van begin tot eind goede begeleiding gehad en een vlotte afhandeling.

Verkocht

Smetanahof 38, Hoorn

Deskundig, spontaan, vriendelijk, adequate, betrokken

Margit is een deskundige, spontane, vriendelijke, adequate, betrokken makelaar met veel kennis en ervaring waarin ze ondersteund wordt door een goed team. Prettige en duidelijke communicatie en makkelijk en altijd bereikbaar. Haar persoonlijke en attente manier van (samen)werken is een verademing.

Verkocht

Korte Verlaatsweg 13, Spierdijk

Betrokken, ervaren en professionele makelaar

Yvonne is uiterst professioneel. Immer op tijd voor elke afspraak, altijd voorbereid, altijd bereikbaar en daarnaast aardig en attent. Yvonne is zowel onze aankoop- als verkoopmakelaar geweest. Alles werd van te voren uitgebreid besproken, zodat er tijdens het traject geen verrassingen waren. De verkoop verliep vlot, de aankoop heeft wat meer voeten in de aarde gehad. Bij elke bieding leefde Yvonne met ons mee om bij de zevende bieding met het verlossende nieuws te komen dat we een huis hadden gekocht! Ik kan Yvonne bijzonder aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrokken, ervaren en professionele makelaar.

Verkocht

Vooruitstraat 105, Purmerend

Service is grandioos

Hele fijne en ook deskundige samenwerking gehad. Yvonne weet heel goed hoe het werkt in de markt en heeft veel gevoel voor detail. Top samenwerking gehad. Moeten nog naar de notaris, maar dit zal zeker geen probleem zijn, service is grandioos. Dit is een hele fijne makelaar, Groet Hendrik

Verkocht

Scheldestraat 4, Purmerend

Zeer betrokken, heeft verstand van zaken

Zeer betrokken, bekijkt het huis aan alle kanten, onder de dakschotten, maar ook onder de vloer. Heeft verstand van zaken. Meld dagelijks de gang van zaken zolang de verkoop open staat. Gaat voor schriftelijke biedingen. Niets tegen elkaar opbieden! Overlegd daarna met verkoper op welk bod we zullen ingaan. Alles in samenspraak.

Verkocht

Matissehof 9, Hoorn

Een schat aan ervaring en veel kennis van de markt

Margit is een hele fijne en betrouwbare makelaar om mee samen te werken. Is voor ons inmiddels de 3e!!! keer! Afspraak is afspraak en is 24/7 bereikbaar voor vragen etc. Ze heeft een schat aan ervaring en veel kennis van de markt! Heeft oog voor zowel de mens achter de verkoper(s) als voor koper(s). Wij bevelen haar van harte aan!!

Verkocht

Tuinstraat 18, Zwaagdijk-Oost

Je bent een topper

Margit, bedankt voor de fijne samenwerking bij de verkoop van onze woning. Je bent een topper! Je uitgezette schema waarin alle doelstellingen zijn gehaald met als resultaat verkoop binnen enkele weken!

Verkocht

Hooiklamp 31, Zwaag

Goed contact en duidelijk

Goed contact, met een duidelijke uitleg, behulpzaam met het oplossen van een probleem en kwam met een goed voorstel.

Verkocht

Koepoortsweg 56, Hoorn

Altijd bereikbaar en helemaal ontzorgt

Margit is altijd bereikbaar en ontzorgt je helemaal! Neemt tijd voor de bezichtigingen. Geeft duidelijke uitleg over hetgeen in het koopcontract staat.

Verkocht

Pieter Florisstraat 14, Hoorn

Alles was prima geregeld

Ik zou Margit Nijboer Makelaardij zonder twijfel zo weer inschakelen bij de verkoop van een huis. Alles was prima geregeld.

Verkocht

Zuiderdracht 2-a, Oosterblokker

Een betere makelaar kun je je niet wensen

Wij zijn heel blij geweest met Margit als makelaar. Zij heeft echt passie voor het vak en is op alle gebieden een geweldige makelaar: deskundig, attent, altijd bereikbaar, niets is teveel. Kortom: een betere makelaar kun je je niet wensen! Dankjewel Margit, voor alle goede zorgen en je nimmer tanende enthousiasme en betrokkenheid!

Verkocht

't Oude Sluisje 19, Hoorn

Zeer betrokken, sociaal en deskundig.

Margit is zeer betrokken, en sociaal. We hebben haar ingeschakeld omdat we deze woning via haar gekocht hebben 8 jaar geleden. Zij kwam toen al heel prettig en deskundig over, daarom wilden we graag dat zij de verkoop zou doen. Alles was heel snel geregeld en ook de fotograaf die ze had was zeer deskundig. Ze heeft ook de koop van onze nieuwe woning zonder extra kosten begeleid. Ze ging mee naar inspectie en overdracht. Onze huidige woning heeft ze binnen 6 dagen verkocht voor een prijs ver boven verwachting. Ze kent de markt en speelt erop in. De hele verkoop van A-Z is perfect verlopen en ze houdt je constant op de hoogte. Zeer warm aanbevolen!!!

Verkocht

Lindenlaan 17, Wognum

Spontane vrouw met veel ervaring

Het contact verliep uitstekend. Een spontane vrouw met heel veel ervaring. Ik kan mij geen betere voorstellen.

Verkocht

John Raedeckerhof 199, Hoorn

Verstand van zaken

Een fijne makelaar met verstand van zaken. Ze denkt mee in alle stappen van het proces. Ik zou haar aan iedereen aanbevelen.

Verkocht binnen 3 weken

Zuiderweg 17, Opperdoes

Fijne makelaar

Fijne makelaar die klaar staat voor haar klant.
Erg vriendelijk en professioneel.
Ik raad deze makelaar aan.

Verkocht

John Raedeckerhof 115, Hoorn

Betrokken

Margit is geen gladde makelaar die even snel komt cashen. Helaas hebben wij deze ervaring bij een bekende partij in Hoorn wel gehad. Margit is betrokken, komt afspraken na en neemt de tijd om je als verkopende partij zo goed mogelijk te ontzorgen.

Verkocht

Florastraat 7, Blokker

Zeer zakelijk, gewoon perfect.

Gewoon een spontane vrouw, vrolijk en zeer zakelijk. Gewoon perfect. Ze heeft natuurlijk al jaren ervaring met de huizen, dus zij staat haar mannetje zeer zeker.

Verkocht

Amethyst 1, Hoorn

Kennis en enthousiasme

Wij kenden Margit al van woningen die wij in het verleden hebben bezichtigd die zij in de verkoop had. Margit onderscheidde zich voor ons, ten opzichte van haar collega makelaars, door haar enthousiasme en kennis van het dossier. Wij hadden direct een klik met haar. Onlangs hebben we Margit ingeschakeld voor de aankoop van onze nieuwe woning en heeft zij ook onze vorige woning verkocht. Margit en haar team hebben ons top begeleid en ontzorgen van hun klant staat voor ons gevoel op 1. Margit verstaat haar vak, heeft een kundig team en we zouden haar zeker aanbevelen voor aan- en verkoop.

Verkocht

Dorpsstraat 54, Zwaag

Margit is opvallend goed bereikbaar en weet te ontzorgen

Margit is opvallend goed bereikbaar en weet te ontzorgen van A-Z. Te zien is dat ze veel ervaring heeft in deze markt doordat ze zeer goede tips geeft hoe het huis optimaal op de markt te brengen. Daarnaast is ze zeer spontaan en vriendelijk en wil ze het maximale voor de klant eruit halen. Ik heb vaker een huis gehad en verkocht maar met haar heb ik verreweg de beste ervaring